Label Spruit

'Fijne stoffen, daar begint alles mee'

Label Spruit

Wat leuk dat je komt kijken naar de persoon achter Label Spruit. Ik ben Simone, 30 jaar en woon in Arnhem. Hier woon ik samen met mijn vriend en dochter Luca, waarmee ook het ontstaan van Label Spruit is begonnen.

Ik ben gek op lekker eten, sporten, de zon, goede koffie en natuurlijk mijn gezin. Ik vind het heerlijk om voor Label Spruit bezig te zijn. Fijne stoffen kopen, inspiratie opdoen, constant opzoek naar nieuwe creaties. Alle items zijn handgemaakt, waardoor er veel liefde tijd en aandacht in zit. Ik hoop dan ook dat je meer dan blij zult zijn met je aankoop. 


Liefs,
Simone
Onze missie

De wereld iets beter achterlaten, dat is waar ik naar streef. Daarom probeer ik met Label Spruit ook zoveel mogelijk te zoeken naar maatschappelijke ideeën en initiatieven.

Zo maak ik enkele van mijn producten samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zij helpen mij ontzettend en ik geniet er enorm van dat ik op deze manier samen kan werken.

Heb jij nog ideeën voor Label Spruit om een mooie samenwerking aan te gaan? Of een item wat jij onmisbaar vind in onze shop?
Neem dan contact op met info@labelspruit.nl!